ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Έγινε η κλήρωση της Ευρωλίγκας...Δύσκολα για Ολυμπιακό, εύκολα για ΠΑΟ!!!

Δύσκολα για Ολυμπιακό, εύκολα για ΠΑΟΔύσκολο θα είναι το έργο του Ολυμπιακού στον Α΄όμιλο της κανονικής περιόδου της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις Κάχα Λαμποράλ (Ισπανία), Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), Μπιλμπάο (Ισπανία), Καντού (Ιταλία) και Νανσί (Γαλλία) στον Α' όμιλο της διοργάνωσης. 

Αντιμέτωπος με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία), Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία), Μπάμπεργκ (Γερμανία) και ΚΚ Ζάγκρεμπ (Κροατία) στον Β' όμιλο, ο Παναθηναϊκός. 


Ποδαρικό για την φετινή σεζόν θα κάνουν οι «πράσινοι» τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. 

Εκτός έδρας το πρώτο ματς για τον Ολυμπιακό στις 19 ή 20 Οκτωβρίου. 

Για τον Γ' όμιλο θα αναμετρηθούν οι Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Μακάμπι (Ισραήλ), Παρτιζάν (Σερβία), Εφές (Τουρκία), Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (Ιταλία) και η Ομάδα Προκριματικών Α, ενώ για τον Δ' όμιλο οι Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Σιένα (Ιταλία), Ούνιξ Καζάν (Ρωσία), Πρόκομ (Πολωνία), Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) και η Ομάδα Προκριματικών Β. 

Τα προκριματικά, από τα οποία θα προκύψουν οι δύο τελευταίες ομάδες της φάσης των ομίλων, θα γίνουν από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνουν -όπως είχε ήδη γίνει γνωστό- τη διεξαγωγή δύο Final 8 σε ξεχωριστές πόλης, με νοκ άουτ αγώνες. Η ομάδα που θα είναι νικήτρια και των τριών αγώνων της σε αυτά τα μίνι τουρνουά θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες πόλεις θα φιλοξενηθούν τα ματς. 

Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί μέσα σε δέκα εβδομάδες χωρίς διακοπή και θα ολοκληρωθεί στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ το Top 16 θα αρχίσει στις 18 Ιανουαρίου και θα τελειώσει την 1η Μαρτίου με μοναδική διακοπή μίας εβδομάδας μεταξύ της τέταρτης και της πέμπτης αγωνιστικής. Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα γίνουν μεταξύ 21 Μαρτίου και 5 Απριλίου, ενώ το Final Four θα διεξαχθεί 11 και 13 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου