ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

«Δική μας η ΠΑΕ, θέλουμε και την ΚΑΕ...»


«Δική μας η ΠΑΕ, θέλουμε και την ΚΑΕ...» (Photo: Action Images).
Σίγουρος πως ο Σουλτάν αλ Σαούντ θα γίνει το νέο αφεντικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Θεωρούμε τον Παναθηναϊκό δικό μας. Αύριο θα συναντηθούμε για την υπογραφή του MoU», τόνισε, ενώ αποκάλυψε την πρόθεση να αποκτηθούν και οι μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Στο Βοτανικό θέλουμε μία Παναθηναϊκή Πολιτεία», πρόσθεσε. Τι είπε για τα ονόματα παικτών που ακούστηκαν, το ρόλο του Φερέιρα, τη στελέχωση του νέου ΔΣ, αλλά και του τεχνικού τιμ.

Αναλυτικά, ο Βλάσης Τσάκας μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-την άδεια που δόθηκε για συζητήσεις με την Arboris Capital: «Για μας δεν αλλάζει τίποτε απολύτως. Εμείς κοιτάμε το δικό μας εγχείρημα και αγνοούμε κάθε Arboris Capital».

-το αν υπάρχει casus belli με το ΔΣ μετά τη χθεσινή απόφαση: «Όχι, όχι… Το θέμα είναι να δοθεί ή όχι εξουσιοδότηση, όχι να γίνει συζήτηση με τη συγκεκριμένη εταιρία. Για το πρώτο σκέλος εγώ μίλησα για casus belli».

-τη στάση του Θανάση Γιαννακόπουλου: «Νομίζω πως δεν είναι υπέρ της Arboris Capital. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ό,τι κι αν πει εμείς είμαστε απόλυτα σύμφωνοι. Ό,τι και να πει είναι δεκτό από μας».

-το ενδεχόμενο απόκτησης και των μετοχών της ΚΑΕ: «Θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό η αποχώρηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Αν αυτό τελικά γίνει, γιατί εγώ παρακαλάω να μη γίνει καθώς οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν και το κάνουν καλά, είναι έτοιμο το γκρουπ να παραλάβει και τις μετοχές του μπάσκετ. Στο Βοτανικό θέλουμε μία Παναθηναϊκή Πολιτεία. Θέλουμε και το μπάσκετ εκεί».

-το αν η ομάδα του πρίγκιπα θα επιμείνει για αγορά της ΚΑΕ αν δεν πάρει την ΠΑΕ: «Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το πω. Όμως ότι υπάρχει στις προθέσεις το μπάσκετ, το λέω. Μέσα στην ομάδα των επενδυτών υπάρχει μπασκετικός άνθρωπος».

-το πότε θα υπογραφεί το μνημόνιο (MoU): «Όλα όσα ζητήθηκαν από την πλευρά μας είναι στο τραπέζι, πήραμε ένα τηλεφώνημα της άλλης πλευράς και κλείστηκε ένα ραντεβού για αύριο. Με την υπογραφή του MoU και μετά θεωρούμε πως η συμφωνία είναι δεδομένη. Αποτελεί τυφλοσούρτη για τη συνέχεια. Κυκλοφορώ στο δρόμο και δεν έχει βρεθεί ένας να αμφισβητήσει την πρόταση. Σε ό,τι αφορά τη δική μας πλευρά, όσο κι αν μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, θεωρούμε τον Παναθηναϊκό δικό μας. Δεν το κουβεντιάζουν αυτό στη Σαουδική Αραβία».

-τις αποδείξεις ύπαρξης των χρημάτων που απαιτούνται για το deal: «Είπα ότι είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αποδείξουμε την ύπαρξη των χρημάτων με ένα έγγραφο από την τράπεζα. Όταν μας ζητηθεί από τον κ. Βαρδινογιάννη, θα το έχουν σε 48 ώρες στα χέρια τους».

-το αν έχουν μιλήσει Βαρδινογιάννης και πρίγκιπας: «Είχα πει ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη επικοινώνησε με την πλευρά του πρίγκιπα. Εγώ μιλάω για επαφή Ελλάδος και Σαουδικής Αραβίας. Και λέω ότι αυτό έχει γίνει. Άνθρωπος του κ. Βαρδινογιάννη μίλησε με άνθρωπο του πρίγκιπα».

-τη στελέχωση του νέου ΔΣ: «Είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε το νέο διοικητικό συμβούλιο ακόμη κι αν πάρουμε αύριο την ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι από το τωρινό ΔΣ δεν θα είναι κανένας στο νέο σχήμα. Υπάρχουν κι άλλοι μέτοχοι. Θα πω εγώ στον κ. Βγενόπουλο ποιον θα βάλει; Όσον αφορά στη δική μας πλευρά, πάντως, δεν θέλουμε να είναι κανένας δικός μας εκπρόσωπος από το παλιό ΔΣ στο νέο σχήμα».

-τις επαφές με τους άλλους μετόχους: «Με όλους τους μετόχους θα έρθουμε σε επαφή για να δούμε τις προθέσεις τους και την επόμενη μέρα. Μπορεί να ξεκινήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Σίγουρα η επαφή θα γίνει πριν τις 4 Νοεμβρίου».

-τα ονόματα παικτών που ακούστηκαν για ενίσχυση της ομάδας και το ρόλο του Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Δεν πρόκειται να πούμε κανένα ‘γεια σου στον κ. Φερέιρα’. Εκτιμώ τη δουλειά του κ. Φερέιρα. Μου άρεσε η ανάπτυξη της ομάδας στο ματς με τον Εργοτέλη. Θέλουμε να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τη δουλειά του προπονητή. Αυτός ο άνθρωπος έφτιαξε την Πόρτο κι εμείς είπαμε από την πρώτη στιγμή πως θέλουμε να φτιάξουμε την Πόρτο της ανατολικής Μεσογείου. Το προσύμφωνο με τον Σικαμπάλα υπάρχει στην τσάντα μου. Αν δεν τον θέλει ο προπονητής, θα τον ακούσουμε. Με τον Τζαβέλλα έχει γίνει απλά μια επαφή».

-τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου: «Πριν από οτιδήποτε, θα κουβεντιάσουμε μαζί του το σχεδιασμό του τεχνικού επιτελείου. Δική μου γνώμη είναι πως ο πάγκος πρέπει να ενισχυθεί με δύο Έλληνες συνεργάτες, γενικό αρχηγό και πιθανώς βοηθό προπονητή. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς παλαιμάχους που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Θέλουμε στον πάγκο έναν παλαίμαχο με λίγα σκληρά χαρακτηριστικά. Ο Δημήτρης Σαραβάκος, που είναι αγαπημένος μου παίκτης, πιθανόν να μπορεί να κοσμήσει από κάπου αλλού αυτό το νέο εγχείρημα».

-τα επόμενα βήματα για το deal: «Μετά τις 4 Νοεμβρίου εμείς θα αρχίσουμε να τρέχουμε. Θα ψηφιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τα λεφτά θα μπουν μόλις γίνει ο οικονομικός έλεγχος. Μετά θα ακολουθήσει κι άλλη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου