ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!!!

Το καταγγέλλουν συνδικαλιστές με ανακοίνωσή τους, σύμφωνα με την οποία, συνοριοφύλακας κατέληξε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά από επίθεση που δέχτηκε από ομάδα λαθρομεταναστών που εξεγέρθηκαν στα κρατητήρια του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Έβρου. Μάλιστα, ένας εξ αυτών τον δάγκωσε στον αγκώνα!
Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από σχετική ανάρτηση στο site της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, με τους συντάκτες να θίγουν και να στηλιτεύουν εκτός των άλλων, τη λειψανδρία που μαστίζει... τις υπηρεσίες.
Διαβάστε τι αναφέρουν στην ανακοίνωση:
«Τη στιγμή που το προεδρείο ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ. και Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. δημοσίευαν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό την απελπιστική κατάσταση λειψανδρίας που επικρατεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Έβρου και την αδυναμία του Τμήματος να διαχειριστεί τις ορδές Λαθρομεταναστών της περιοχής, ξέσπασε εξέγερση στα κρατητήρια του Τ.Σ.Φ. 79 κρατουμένων.
Στις στιγμές αναστάτωσης που προκλήθηκαν ένας εκ των εξεγερθέντων λαθρομεταναστών κατάφερε δάγκωμα στον αγκώνα συναδέλφου ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για μεταδοτικές ασθένειες.
Μπορεί η εξέγερση να αναχαιτίσθη, όμως το παραπάνω Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης έχει αποδυναμωθεί τον τελευταίο καιρό σε ποσοστό που ξεπερνά το 60% κάνοντας το έργο των λαθροκινητών ευκολότερο. Οι συνάδελφοι που υπηρετούν εκεί, αν και καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες δεν επαρκούν, αφού ο αριθμός τους δε θα έφτανε καν για τη στελέχωση Αστυνομικού... Σταθμού!
Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. που από καιρό πριν «κρούει τον κώδωνα» του κινδύνου και δυστυχώς επαληθεύεται για τις ανησυχίες της, βρισκόταν στη περιοχή στα πλαίσια κοινής περιοδείας με το Σωματείο Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α) προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά το πρόβλημα που ξεκινά από τον Έβρο και καταλήγει... στην Αττική».  
ΠΗΓΗ:http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2141:2012-06-09-19-18-59&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου