ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

Ρεκόρ Γκίνες από το «ελληνικό» πληκτρολόγιο Fleksy!!!

 Ρεκόρ Γκίνες από το «ελληνικό» πληκτρολόγιο Fleksy   

Το πληκτρολόγιο των Ελλήνων από το Σαν Φρανσίσκο είναι και επισήμως το ταχύτερο στον κόσμο σε touch screen συσκευές.
Ο Γιάννης Βερδελής και ο Κώστας Ελευθερίου πάνε από τη μία επιτυχία στην άλλη.
Όπως αναφέρει το δελτίου τύπου της εταιρείας, το Fleksy είναι ένα πληκτρολόγιο με στόχο την γρήγορη και ακριβή πληκτρολόγηση, που χάρη στον αλγόριθμό του, ξεφεύγει από την απλή πρόβλεψη και αυτόματη διόρθωση, οδηγώντας σε μια πιο ακριβή και εύκολη πληκτρολόγηση. Οι ελληνικής καταγωγής δημιουργοί του πληκτρολογίου, Ιωάννης Βαρδέλης και Κώστας Ελευθερίου, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με την επιτυχία της εφαρμογής τους, ενώ ακόμα πιο ενθουσιασμένοι είναι με την πρόοδο και τις βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους μήνες. «Το πάθος μας είναι να φτιάξουμε το πιο βολικό, το πιο όμορφο και το πιο γρήγορο πληκτρολόγιο για έξυπνες συσκευές, από τότε που αρχίσαμε. Το ρεκόρ είναι μια απόδειξη της προόδου μας και είμαστε ευχαριστημένοι που οι τελευταίες βελτιώσεις που κάναμε στο Fleksy το έκαναν το πιο γρήγορο πληκτρολόγιο για smartphones», δήλωσε ο πρώτος.
Το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη ενώπιον αντιπροσώπου της Guinness World Record και στο καντράν ήταν ο Marcel Fernandes, χρήστης του Fleksy. Πληκτρολόγησε την επίσημη προκαθορισμένη φράση (The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human) σε 18.19 δευτερόλεπτα.
Διαβάστε επίσης:


Read more: http://www.newsbomb.gr/technologia/story/446756/rekor-gkines-apo-to-elliniko-pliktrologio-fleksy#ixzz325cjYcxW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου