ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Απογοήτευση και εξελίξεις στον ΠΑΟ

Αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες

Εξελίξεις αναμένονται στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μέσα στα επόμενα 24ωρα, μετά και τον αποκλεισμό της ομάδας από τον τελικό του πρωταθλήματος. Βαρύ το κλίμα –όπως είναι φυσικό- στα αποδυτήρια.

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, καθώς ο αποκλεισμός κλείνει μία μαρτυρική χρονιά γι’ αυτούς, στην οποία δεν κατάφεραν να πετύχουν ούτε έναν από τους στόχους που έθεσαν στην αρχή. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος του ΤΑΑ, κ. Στράτος Σωπήλης βρέθηκε στα αποδυτήρια, όπου μίλησε για λίγα λεπτά με τους παίκτες. «Καλύτερα να χάναμε με 3-0 και όχι με αυτό τον τρόπο», φέρεται να είπε κάποιος από πλευράς «πρασίνων».

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη κ. Νίκου Ρισβά, με τους κ.κ. Σωπήλη και Λάιο με θέμα τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έγιναν αποδέκτες αποδοκιμασιών από τους παρευρισκόμενους στο κλειστό. Μάλιστα, εκφράζονται οι φόβοι ότι αυτό το αποτέλεσμα, μπορεί να αποθαρρύνει τον κόσμο του «τριφυλλιού» να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται, για να σωθεί το ερασιτεχνικό τμήμα του συλλόγου.

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου