ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Θ Ρ Η Σ Κ Ε Ι Ε Σ!!!

ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ,ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ,ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ,ΣΤΗΝ Ι Ν Δ Ι Α

 ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ 
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ 1500 ΧΡΟΝΙΑ π.χ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΙΞΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ,ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ Α Ρ Ι Ω Ν ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.

ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.
Ο ΜΕΣΣΙΑΣ,Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ
Ο ΜΩΑΜΕΘ ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΖΟΥΣΕ ,ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ Κ Ο Ρ Α Ν Ι ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 114 ΣΟΥΡΕΣ (ΕΝΟΤΗΤΕΣ),ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΧΩΝ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ Ρ Α Μ Α Ζ Α Ν Ι Ο Υ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ 
ΣΤΟ  κατα ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑΣ.
ΣΤΟ κατα ΜΑΡΚΟΝ,Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΣΤΟ κατα ΛΟΥΚΑ,Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΩΣ ΛΥΤΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ.
ΣΤΟ κατα ΙΩΑΝΝΗ,Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΗΡΘΕ ΩΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ,ΕΛΛΙΠΗ ΟΜΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ.


ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ
Ο θεός αν δεν υπήρχε,
θα έπρεπε να τον
επινοήσουμε...... 

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: Η ΣΦΗΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου