ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

ΟΜΟΡΦΕΣ ΝΥΧΤΕΣ...ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

ΟΜΟΡΦΕΣ  ΝΥΧΤΕΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! 


ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ!!!
ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΕΝΑ ΑΓΓΙΓΜΑ, ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!!! 

ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ Η ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ...ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΕ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ!!! 
ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΛΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ!!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ!!! ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ!!! 
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΓΚΑΛΙΑ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ!!! 
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΝΙΩΘΕΙΣ, ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ, ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ...ΟΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!! 

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!! ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!!! 
ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ...ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ!!! ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!!! 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ: atsalakwtos!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου