ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΕΡΩΤΑΣ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΠΝΙΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ!!! ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ!!!


ΟΜΩΣ ΑΣ ΤΟ ΘΕΣΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ!!! ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ!!! ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ!!! ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ...ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΡΩΤΑ...ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ!!! ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!! ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!! ΤΟΣΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! 

ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΩΛΥΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ???????
ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΣ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ Η ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!! 

ΑΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ???? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ??? ΤΙ???? 
ΠΦΦΦΦΦ.......ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ!!! ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ!!! 



ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ: atsalakwtos!!!

4 σχόλια:

  1. Ηλια.... εχω βρεθει να αναρωτιεμαι για τα ιδια ακριβως πραγματα.....και προσωπικα το θεμα μου ειναι πως τα συναισθηματα...τα τοσο εντονα.....δεν μπορω να τα ω με λεξεις ... ποιες λεξεις θα μπορουσαν ν περιγραψουν την υφη και ολα τα αλλα...βεβαια μορει να το χαρακτηρισεις....αλλα εγω τουλαχιστον δυσκολευομαι να το εκφρασω...τωρα στο να φοβηθει και να φυγει....αυτο και αν ειναι δυσκολο ερωτημα.... ! αθτες οι γυναικες ποτε δεν τα κανουν ολα ευκολα.. !! :D.. νομιζω ως θα συμφωνησεις.... αυτος ο φοβος της αντιδρασης τακανει ολα τοσο περιπλοκα.... ανυγουει...δεν ξερω αν εανδιαφερεσαι να ακοθσεις καποια αλλη αποψη αλλα εγω θα στην προσφερω και πραξε αναλογως..το θεμα ειναι να το ξεκαθαρισεις με τον εαυτο σου.... οντας και γω πολυ συναισθηματικος ξερω ποσο καταπλακωτικα μπορει να ειναι.. !! οο ναι.. <3 χαχα.. αλλα πολλες φορες βρισκομαστε γεματοι απο συναισθηματα τα οποια ειναι μεγενθυμενα...και απλως τα συγχεουμε αντι να τα αναλυουμε.... απ οτι φαινεται νιωθεις πολλα για αυτην ( παρατηρωντας και τις αναρτησεις σου :P ..) και αυτο ειναι πολυ ευχαριστο ! αλλα κατα την αποψη μου πρεπει να γνωριζεις ακριβως τι νιωθεις...το αγαπη και το ερωτας ειναι ...εντονες λεξεις... και ειδικα στην εφηβεια...συγχεονται διαρκως.. οποτε ξεκαθαρισε στον εαυτο σου τι θελεις... και να σαι ειλικρινης φιλε μου γιατι εμεις δεν ειμαστε γυναικες ! .. αλλα επειδη συνηθιζουν οι γυναικες να φρικαρουν ευκολα μην την βοουτηξεις στα συναισθηματα ....και την φρικαρεις.... οι λεξεις δυσκολα καθρεφτιζουν αυτα που νιωθουμε...μπορεις να εκφρασεις την δυσκολια σου .και να μιλησεις για τα εντονα συναισθηματα σου...αλλα με απλοικες λεξεις..χωρις υπερβολες.... ακομα και αν το νιωθεις ετσι.. οι πραξεις λενε πολλα περισσοτερα για αυτα που νιωθεις απ'τα λογια... και φυσικα τα ματια σου..και το σωμα σου ;) .. το τελευταιο το ξερες νομιζω...ανυγουει.. απλως συγκρατησε τον χιμαρο που νιωθεις ... και ασε τον να ρευσει αργα μεσω των πραξεων σου ...αν μη τι αλλο οι γυναικες τα πιανουν αυτα ...! οποτε σε βλεπω καλοβολεμενο... :D οποτεμην αγχωνεσαι... ολα θα πανε καλα αγαπητε μου ..
    θα ηθελα να το συνεχισουμε ... στειλε μου οποτε θελησεις...μεχρι τοτε ...καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε φίλε μ Αργύρη!!! Τελικώς το επραξα αυτό π έλεγα στ μπλογκ...και το έκανα με ακριβώς αυτόν τον τρόπο που μ πρότεινες...οπότε είναι καλό αυτό γιατί το εχω κάνει καιρό τωρα κ εσυ μ τ εστειλες αυτο σμρ...άρα βλέπουμε τ πράγματα υπό την ίδια οπτική γωνία!!! Και όσο για τ διαχωρισμό αγάπης κ έρωτα...ειδικά για τ συγκεμριμενη κοπέλα...ξερεις εσυ!!!...είναι απόλυτα διαχωρισμενο μεσα μ...απόλυτα αληθινο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :D ναι ξερω.... τι βλεπω... αλλα σοβαρα τετοια ζητηματα καλο ειναι να εμβαθυνουμε και οχι να τα κοιταμε επιφανειακα... προσωπικα δεν ξερω εαν εχω αγαπησει.. μολις μαθω θα σε ενημερωσω ! οποτε ο εντονος ερωτας ειναι υπεροχος.. απλως προσωπικα θα ελεγα να εχεις απολυτη επιγνωση τοσο των συναισθηματων σου οσο και των πραξεων.. αλλα ειμαι σιγουρος πως εχεις σωστη κριση και συνεση..και μπορω να πω πως χαιρομαι που σκεφτομαστε παρομοια..ειναι ωραιο να βλεπεις πως και αλλοι αντιλαμβανονται οπως εσυ .. οποτε καλη συνεχεια με την κοπελια σου και ευχομαι πολλα ακομη.. εαν δεν σπας ποτηρια δηλαδη... γκουχου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα δεν θελω βλακειες με τα ποτηρια!!! ενα σφαλμα εκανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή