ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

Γκρέμισαν πυραμίδα των Μάγιας για μπάζα!!!

Μια από τις μεγαλύτερες πυραμίδες των Μάγιας στο Μπελίζ καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς όταν οι εργολάβοι που έχουν αναλάβει την κατασκευή του οδικού δικτύου της περιοχής χρειάστηκαν μπάζα για επιχωματώσεις. λλοι περιοχή οι εργολάβοι βρίκαν μια πιο έυκολη και οικονομική λύση. Χωρίς δισταγμό κατεδάφισαν τον πυραμιδικόΤο Blogger είναι ένα δωρεάν εργαλείο δημοσίευσης ιστολογίων από τη Google για να μοιράζεστε εύκολα τις σκέψεις σας με τον υπόλοιπο κόσμο. Το Blogger κάνει απλή τη δημοσίευση κειμένου, φωτογραφιών και βίντεο στο προσωπικό σας ιστολόγιο ή σε ένα συνιστολόγιο. ναό των Μάγιας, ύψους 30 μέτρων, που βρισκόταν πάνω σε ένα λοφίσκο.


Μετά από καταγγελίες αρχαιολόγων οι εργασίες σταμάτησαν, αν και η καταστροφή είναι ολοκληρωτική, αλλά τα πρόστιμα που προβλέπονται είναι της τάξης των 5000 δολλαρίων μόνο!

Το Μπελίζ, έχει θεσμοθετήσει νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των αρχαιολογικών μνημείων αλλά τα χαμηλά πρόστιμα και οι περιπτώσεις διαπλοκής με κυβερνητικούς αξιωματούχους ουσιαστικά αφήνουν τα μνημεία απροστάτευτα.


ΠΗΓΗ:http://perierga.gr/2013/05/γκρέμισαν-πυραμίδα-μάγιας-για-μπάζα/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου