ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Ο Σαμαράς συζητάει να βγούμε από το Ευρώ!!!


Αμ γι' αυτό μας το παίζει τόσο χαλαρός ο Αντώνης και δεν φαίνεται να του καίγεται καρφί για καμία συννενόηση. Έχει άλλα σχέδια αυτός...Έχει αποφασίσει μαζί με την παρέα του, να γυρίσουμε πίσω στις τρύπιες δεκάρες και στις δραχμές του 1940! 

Χαμός στο δελτίο του ΣΚΑΙ, μετά από τις νύξεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι έχει μάθει για συζητήσεις που κάνει και εισηγήσεις που δέχεται ο Σαμαρας για επιστροφή στην δραχμή. Στη ροή του λόγου του, φάνηκε ότι η πληροφόρηση πιθανόν να προέρχεται από την Ελλη Τριανταφύλλου η οποία κάνει και το "υψηλό" ρεπορτάζ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πάντως ο Παπαδημητρίου επανέλαβε πολλές φορές ότι έχει στοιχεία για αυτό που λέει.  Μαλιστα αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Σαμαράς με την κλειστή του ομάδα απεργάζετε και λεπτομέρειες αυτού του σχεδίου! Δείτε το ακρως ενδιαφέρον video με τις αποκαλύψεις του Παπαδημητρίου και την αντίδραση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ του γνωστού ... Μιχέλακα.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: "Ευτυχώς που η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του πολέμου, γιατί με τέτοια μυαλά ..." "Ο Σαμαράς έκοψε τις σχέσεις του με τα κόμματα της Ευρώπης και έχει κόψει τους δεσμούς τους με αυτό που έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής" "Εάν ο κ.Σαμαράς έχει αντικαταστήσει την ευρωπαϊκη παράδοση της ΝΔ με ένα γκρουπ "ιδεολόγων", θα πρέπει να μας το πει να το μαθουμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου