ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ Ο κ. ΣΓΟΥΡΟΣ!!!


kounoupi4Το πρώτο κρούσμα της νόσου του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio σε γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, η οποία ήδη νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, η γυναίκα δεν είχε βρεθεί το τελευταίο διάστημα εκτός Αττικής, γεγονός που σημαίνει πως το κουνούπι ή η σκνίπα που της μετέδωσε τη νόσο, βρίσκεται ανάμεσα στα εκατομμύρια των εντόμων της πρωτεύουσας.
Το Makeleio αποκαλύπτει ακόμη ότι, το υπουργείο Υγείας από τις 29 Μαρτίου έχει αποστείλει στις αρμόδιες περιφέρειες επείγουσα εγκύκλιο για την πραγματοποίηση ψεκασμών, κάτι που δυστυχώς δεν έχει γίνει στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας, με αποτέλεσμα να πληθαίνουν καθημερινά και τα κρούσματα ελονοσίας.
Το Makeleio έχει δεχτεί δεκάδες καταγγελίες, κυρίως από γονείς που εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τα κουνούπια και τις σκνίπες που κατατρώνε καθημερινά τα παιδιά τους, αλλά και τους ίδιους. Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι, δεν υπάρχει για τους πολίτες ούτε καν η στοιχειώδης ενημέρωση για το θέμα. Για μια ακόμη φορά, είμαστε έρμαια της εγκληματικής αδιαφορίας των κυβερνώντων...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου