ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ:

heliastheo96@gmail.com

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ!!!

«Διώχνει τον Αναστασίου, θέλει τον Τζακερόνι»

«Διώχνει τον Αναστασίου, θέλει τον Τζακερόνι»

Τον γνωστό Ιταλό τεχνικό, Αλμπέρτο Τζακερόνι, «στέλνει» ΜΜΕ της χώρας, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει ήδη να «τελειώσει» τον Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο της ομάδας.
Συγκεκριμένα το «Tuttomercatoweb.com», υποστηρίζει ότι οι ιθύνοντες των πράσινων να μην δώσουν άλλη πίστωση στον Ελληνα τεχνικό και πως σύντομα θα πέσουν οι «τίτλοι τέλους» στη μεταξύ τους σχέση.
Εν συνεχεία το δημοσίευμα τονίζει ότι το «... όνειρο του ελληνικού συλλόγου είναι να στραφεί στον Αλμπέρτο Τζακερόνι προκειμένου να συμφωνήσει μαζί του», οποίος να σημειώσουμε ότι μετά την 4ηετή παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής Ιαπωνίας (2010-2014) έχει μείνει χωρίς ομάδα τον τελευταίο ένα χρόνο.
Να σημειώσουμε ότι 62χρονος Τζακερόνι έχει θητεύσει σε μερικούς από τους μεγαλύτερους πάγκους ιταλικών ομάδων, όπως οι Μπολόνια, Ουντινέζε, Μίλαν, Λάτσιο, Ιντερ, Τορίνο, αλλά και Γιουβέντους.
Το κατά πόσο αυτό το δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην παγματικότητα, θα το δούμε τις επόμενες ημέρες, καθώς μόλις χθες το βράδυ της Παρασκευής (28/8), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την στήριξη της στον Γιάννη Αναστασίου και ειδικά δια μέσου του ισχυρού της άνδρα, Γιάννη Αλαφούζου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου